Identiteter

visuel identitet Borgerservice indre by København visuel identitet Borgerservice indre by København visuel identitet Borgerservice indre by København visuel identitet Borgerservice indre by København visuel identitet Borgerservice indre by København
Københavns Borgerservice Indre by

Visuel identitet med transparent farvet folier i menneskesilhuetter som både er inde og ude i centeret. Materialevalg i rummet er ærlige materialer som sten, lys, filt og beton. Wayfinding består af få men store touch points - primært store lysvægge for at virke imødekommende, lys pile i gulvet, filt og folie.


visuel identitet til Klimacenter vægudsmykning og mappedesign til Klimacenter design af a1-stander og vindues folie til Klimacenter visuel identitet til Klimacenter
Brødrene Dahls Klimacenter

Visuel identitet til Brødrene Dahls Klimacenter - herunder klimaavis, avisannoncer, kursuskatalog, banner til butiksfacade og site, vægudsmykning, infostande, vinduesfolie samt skilte ude og inde i selve Klimacentret.


design af wayfinding til Brønshøj Bibliotek design af wayfinding til Brønshøj Bibliotek design af wayfinding til Brønshøj Bibliotek
Brønshøj Bibliotek

Wayfinding til Brønshøj bibliotek samt udsmykning. Fokus på at skabe et imødekommende og inspirerende miljø ved hjælp af forskellige træsorter samt let navigation ml. Biblioteks- og Borgerservicetilbud..


 grafik til kampagnemateriale til lederkonference sgdd grafik til kampagnemateriale til lederkonference sgdd
Brødrene Dahls lederkonference

Visuel konceptudvikling til lederkonference for alle ledere hos Brødrene Dahl. Projektet bestod af layout og illustration af QogA kort, bog, facadebannere, plakater, cd cover, invitationer, navneskilte mv.


grafisk design til handelselever hos brødrene dahl grafisk design til handelselever hos brødrene dahl
Brødrene Dahls elevkampagne

Visuel konceptudvikling til infokampagne der henvender sig til unge med tilbud om læreplads hos Brødrene Dahl. Projektet bestod af layout og illustration af plakat, brochure, flyers, annoncer, onlinebanner samt film til nettet med interview af ansatte, nuværende og tidligere elever.


grafisk design til nordisk salgskampagne grafisk design og T-shirt til nordisk salgskampagne
Brødrene Dahls nordiske salgskampagne

Visuel konceptudvikling og illustrationer til nordisk salgskampagne for miljøvenlige produkter i Brødrene Dahl i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Projektet bestod af T-shirt, salgshæfte, banner, bilstreamer, powerpointskabeloner, salgspodier mm.